Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/26/2022#) AND (caducitat>=#9/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Dia Mundial de les Aus Migratòries, 10 de maig de 2018

A partir d’aquest any, el Dia Mundial de les Aus Migratòries se celebra dues vegades a l’any, el segon dissabte de maig i a l’octubre, així es pretén arribar a un públic més ampli i enfortir el missatge per a la conservació d’aus

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, ornitologia

Publicat el10/5/2018

Dia Mundial de les Aus Migratòries, 10 de maig de 2018 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Avui dijous 10 de maig se celebra el Dia Mundial de les Aus Migratòries i el 2018 és un any de transició important en la història d'aquesta. Unifica els principals corredors del planeta d'aus migratòries o rutes de migració: la ruta migratòria de l'Àfrica i Euràsia, la ruta migratòria Àsia Oriental-Australàsia i les rutes migratòries d'Amèrica. A partir d'ara se celebra dues vegades a l'any, el segon dissabte de maig i a l'octubre, així es pretén arribar a un públic més ampli i enfortir el missatge per a la conservació d'aus. Es reforça l'educació i la sensibilització sobre la necessitat de protegir les aus migratòries i els seus hàbitats.

El lema d'aquest any "Unificar les nostres veus per a la Conservació de les Aus", se centra clarament en el desenvolupament i la necessitat de comunicar-se i aprendre uns dels altres, comparar experiències i preocupacions, històries i activitats, sobre les rutes migratòries del món. L'intercanvi d'informació resultant augmentarà el nivell de consciència sobre les amenaces - tant generals com específiques - que les aus s'enfronten.

En tot el món es prenen mesures i s'organitzen esdeveniments públics tals com festivals d'aus, programes d'educació, exposicions i excursions d'observació d'aus per celebrar-ho. Totes aquestes activitats també es poden dur a terme en qualsevol moment de l'any, ja que les migracions passen pels països o regions en diferents moments.