Festival del Vent. Hospitalet de l’Infant, 18 de maig de 2024

CAT | ES


El Delta Birding Festival s'ajorna per al 2021

Encara que fos viable fer esdeveniments públics durant la tardor, un festival com aquest s’ha d’organitzar amb la suficient antelació com per assegurar un bon programa d’activitats i la presència dels conferenciants, expositors, etc..., qüestions que ara no és possible garantir

Etiquetes   vida activa, ornitologia, festival, delta birding festival, parc natural delta ebre, delta ebre

Publicat el12/5/2020

El Delta Birding Festival s’ajorna per al 2021 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Les excepcionals circumstàncies que estem vivint aquest any 2020 han obligat a ajornar la celebració del Delta Birding Festival el proper setembre del 2020. Com cada any, els organitzadors afrontaven la preparació de l'esdeveniment ornitològic més important de la Mediterrània amb la mateixa il·lusió amb la que han organitzat les sis primeres edicions, però la crisi sanitària provocada per la COVID-19 fa del tot impossible celebrar l’edició d’enguany. Encara que fos viable fer esdeveniments públics durant la tardor, un festival com aquest s’ha d’organitzar amb la suficient antelació com per assegurar un bon programa d’activitats i la presència dels conferenciants, expositors, etc..., qüestions que ara no és possible garantir.

El Delta Birding Festival ha esdevingut un punt de trobada obligat per a molts ornitòlegs i naturalistes, tant els més experts com els que tot just s'inicien, i això només ha estat possible gràcies a la col·laboració de tots els implicats: visitants, expositors, conferenciants, voluntaris, patrocinadors i les tres entitats organitzadores.

A partir d’ara des de l'organització declaren que centraran tots els seus esforços en fer que l’edició del Delta Birding Festival de 2021 sigui tot un èxit i puguim, novament, celebrar un esdeveniment de repercussió internacional centrat en els ocells, la natura i la seva conservació! Ja són més de 20.000 euros els que han destinat a recolzar diferents projectes d'estudi i conservació dels ocells a Catalunya i fora del nostre país i volen que encara en siguin molts més en els propers anys.


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu

comparteix-ho