butlletí EbreActiu

CAT | ES


Córrer detràs del vent

Mas de Barberans acull aquest cap de setmana un repte esportiu amb finalitats solidàries destinades a la lluita contra el càncer

Etiquetes   activitats outdoor, trail running, caminades, solidaritat, mas de barberans, els ports, montsia, terres ebre

Publicat el5/11/2021

Córrer detràs del vent | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest cap de setmana, Mas de Barberans acollirà la celebració del repte esportiu Córrer detràs del vent, una activitat solidària que neix amb l'objectiu de recaptar fons per la investigació contra el càncer. 

L'aposta esportiva pretén sumar 6000 metres de desnivell positiu en menys de 12 hores. Així, demà dissabte 6 de novembre, a partir de les 7 h i fins les 19 h, tots els participants faran la seva aportació lluint la camiseta, bossa i polsera solidària.

Les 7 h, 12 h i 16 hores serà quan es faran les sortides en grup dels participants des de l'antic camp de futbol del Mas de Barberans. La primera volta, d'uns 30 kms amb 2000m+ es completarà passant per l'àrea recreativa de la Vall i Casetes Velles, la segona i la tercera tindran una distància de 18 kms amb 1300m+, corresponents al recorregut de la Cursa de l'Airosa. El corredor Aitor Tomàs intentarà fer les 3 voltes per completar els 6000m+, el que suposaria batre el seu record de distància i desnivell.

El diumenge 7 de novembre tindrà lloc la caminada popular amb dos recorreguts diferents. El primer, de nivell mitjà, tindrà una distància de 9 km i 500 md+ per la zona de la Llobatera. El segon, de nivell baix, tindrà una distància de 7 km i 100md+ que trancorrerarn per asfalt i pista.

Gràcies a la participació de diferents patrocinadors, dels participants a les activitats i la venda de productes solidaris, s'espera recaptar uns 6.000 euros durant tot el mes de novembre.


Com hi puc col·laborar?

Comprant els productes solidaris (a diferents punts de venta durant tot el mes de novembre i fins esgotar existències), fent una inscripció per als diferents recorreguts o fent qualsevol donatiu a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Qui hi vulgui participar, trobarà tota la informació i el formulari d'inscripció, al següent enllaç.


Per: Redacció

comparteix-ho