CAT | ES
Les varietats de Romaní i Alta Muntanya han estat guardonades amb sengles segons premis a la jornada tècnica anual de l’apicultura, celebrada el cap de setmana passat en aquest municipi lleidatà
Etiquetes gastronomia, mel, el perello, baix ebre, terres ebre
Publicat el2/5/2019
Les varietats de Romaní i Alta Muntanya de Mel Muria, del Canal Horeca, han estat guardonades amb dos respectius segons premis a Fira Q Balaguer. El concurs Reina de les Mels, emmarcat dins de la jornada tècnica d’apicultura, premia les millors mels de Catalunya.
La 13a edició d’aquesta jornada, organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, s’ha celebrat el passat cap de setmana a la capital de la Noguera (Lleida), amb un centenar d’apicultors provinents de tot Catalunya.
Aquest gran aparador de diferents sectors, que van des de la gastronomia fins al comerç local i de proximitat, ha rebut aquest 2019 la visita d’unes 20.000 persones.
Cal destacar que en la 34a edició de Firabril, la Fira de l’Oli i de la Mel d’El Perelló (Tarragona), celebrada els dies 13 i 14 d’abril, la mel de Romaní també va ser premiada amb el segon premi del concurs de mels, el més antic de l’estat espanyol i en el qual participa un gran nombre d’apicultors de tota Espanya. En aquella ocasió el primer premi va ser per la varietat de Taronger, també de Mel Muria.
1
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: