Deltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Comencen els tractaments contra els mosquits als arrossars perimetrals dels nuclis urbanitzats del Delta de l'Ebre

Serà aquest diluns 25 de juny quan el COPATE farà el primer tractament dirigit a les larves dels mosquits que es generen als arrossars

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre

Publicat el20/6/2018

Comencen els tractaments contra els mosquits als arrossars perimetrals dels nuclis urbanitzats del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Bassa de les Olles, a l’Ampolla


Aquest proper dilluns 25 de juny, el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) realitzarà el primer tractament dirigit a les larves dels mosquits que es generen als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del Delta de l'Ebre. Aquests tractaments s'inclouen dins dels tres que estan programats per a la campanya 2018, i que es desenvoluparan d'aquí fins a mitjans agost.

Amb aquests tractaments, abans el CODE i ara el COPATE, fa més de 20 anys que es contribueix a rebaixar les poblacions de mosquits presents a les nostres terres, utilitzant les metodologies més punteres i alhora més respectuoses amb el alt valor ecològic que té el nostre territori.

Aquests tractaments es financen gràcies a les aportacions dels ajuntaments del Delta de l'Ebre, la Diputació de Tarragona, els Consells Comarcals del Baix Ebre i Montsià, i la Generalitat de Catalunya, sota la supervisió del Departament de Salut.

Els tractaments s'inicien a l'hemidelta esquerre, a les zones de l'Ampolla-Camarles, l'Aldea, Deltebre i Riumar, per passar a l'hemidelta dret, on es faran les zones d'Amposta, Eucaliptus, Poble Nou, Sant Jaume d'Enveja, els Muntells i Sant Carles de la Ràpita, representant un total de 2.100 hectàrees d'arrossars perimetrals tractats.

En funció de la climatologia, aquest primer tractament pot variar, es preveu que es perllongui durant tota la setmana.Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l’Ebre


Font Copate

Fotos EbreActiu.cat