suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Comença el Campionat de Catalunya de Motonàutica a l'Ampolla

Serà la primera regata puntuable pel Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2020, modalitat de circuit

Etiquetes   activitats outdoor, activitat acuatica, motonautica, l’ampolla, baix ebre, terres ebre

Publicat el23/9/2020

Comença el Campionat de Catalunya de Motonàutica a l’Ampolla | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La regata de l'Ampolla obrirà, inusualment, la temporada 2020


El proper diumenge dia 27 de setembre, tindrà lloc a l'Ampolla la primera regata puntuable pel Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2020, modalitat de circuit. La regata compta amb l'organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l'Ampolla, la Creu Roja de l'Ampolla i el Club Nàutic Ampolla.

Habitualment l'Ampolla tancava el campionat català de motos aquàtiques, però les extraordinàries circumstàncies de seguretat degudes a la pandèmia han obligat a la Federació a ajornar totes les regates previstes fins ara, de tal manera que la que habitualment era la regata que tancava el Campionat, serà enguany la regata que l'obrirà, si la situació ho permet.

Estan previstes d'altres curses al Canal Olímpic de Castelldefels, al Club Nàutic Cambrils i al Club Nàutic El Balís, sempre tenint en compte que es puguin dur a terme amb totes les mesures de seguretat assenyalades en els protocols.

Hi són convocades dues categories: GP3 i F4. Ambdues només per a motos de conducció dempeus, si bé la classe F4 està reservada per a pilots sense palmarès. Vist que fa quasi un any que no hi ha competicions oficials, la darrera va ser el 12 d'octubre de 2019, no hi ha clars favorits per aquesta cursa. Caldrà veure el nivell de preparació de cadascú dels participants i si hi haurà absències de darrera hora.

L'escenari de la cursa de l'Ampolla serà la cèntrica platja de les Avellanes, lloc habitual d'aquesta competició els darrers quinze anys. Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria, totes elles puntuables. La regata podrà ser seguida gratuïtament des de la mateixa platja i des dels espigons del port de l'Ampolla, però es demana a públic i participants complir estrictament amb els protocols ben coneguts de l'ús de la mascareta i el manteniment de la distància social.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho