Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d´Europa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#5/26/2022#) AND (caducitat>=#5/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La cinquena edició de Benvingut a Pagès se celebrarà el 5 i 6 de juny

Ja estan obertes les inscripcions per a les explotacions, allotjaments i activitats complementàries

Etiquetes   turisme, turisme familiar, turisme gastronomic, catalunya

Publicat el26/2/2020

La cinquena edició de Benvingut a Pagès se celebrarà el 5 i 6 de juny | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Durant tot el cap de setmana del 5 i 6 de juny, en una nova edició de Benvinguts a Pagès, explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

Gaudirem d'explotacions agràries visitables, de pescadors que ens ensenyaran les seves barques, podrem degustar menús Benvinguts a Pagès i menús Setmana Bio als restaurants, els allotjaments ens oferiran ofertes especials i arrodonirem el conjunt amb un munt d'activitats complementàries per a tota la família.

Les cases de pagès, granges, obradors i pescadors obriran portes perquè les famílies puguin visitar-los i conèixer-los de forma gratuïta. Però Benvinguts a Pagès és molt més: restaurants de tota Catalunya oferiran un menú especial amb producte de temporada i de proximitat; allotjaments faran ofertes especials amb motiu del Benvinguts a Pagès; i la majoria de comarques oferiran un munt d'activitats complementàries relacionades amb la terra, el producte i la natura.T’esperem a Godall, on trobaràs natura, tradicions i una rica gastronomia


Pla d'assessorament personalitzat en comercialització i innovació de productes

En el marc del projecte europeu Md.net; When brand meets people, enguany s'ha creat el programa InnoBaP per a què, com participant de Benvinguts a pagès 2020, les explotacions puguin optar a un Pla d'assessorament personalitzat en comercialització i innovació dels seus productes.

Un programa que els permetrà analitzar i optimitzar la seua estratègia comercial considerant tots els factors que hi influeixen. A més, tindran l'oportunitat de presentar el seu producte en esdeveniments comercials fora de Catalunya.

Amb la inscripció com a explotació a Benvinguts a pagès les explotacions participaran automàticament en la selecció d'una de les 5 places del programa InnoBap. Un comitè especialitzat seleccionarà els productes o explotacions guanyadores el mes de juny de 2020.


Per: Redacció