Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Christian Pellicer i Yasmina Conde guanyen la tercera edició del Canicròs de l'Aldea

Lluisma Mas i Eva Cris Llobat s’imposen al primer lloc de la 9a Cursa de l’Aldea

Etiquetes   activitats outdoor, curses, canicros, aldea, baix ebre, terres ebre, circuitebre

Publicat el23/12/2019

Christian Pellicer i Yasmina Conde guanyen la tercera edició del Canicròs de l’Aldea | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants del canicròs


Ahir diumenge 22 de desembre es va celebrar la 3a edició del Canicròs i 9a edició de la Cursa de l'Aldea a les instal·lacions de la Masia Pla dels Catalans. Malgrat les inclemències meteorològiques que van dificultar una mica el desenvolupament de la cursa, es va donar la sortida puntualment a les dues proves, la trail i la canicròs, i a la marxa. També els més petits van sortir a disputar el seu recorregut de 3 quilòmetres.

A les 9 del matí, amb una inscripció propera als 130 atletes entre totes les modalitats, es donava el tret de sortida del canicròs masculí i tot seguit eren les noies les que sortien accelerant molt fort amb els seus gossos. En un breu espai de temps sortia la cursa trail amb una bona pila de corredors decidits a fer els 14 quilòmetres amb el menys temps possible. Els participants de la marxa començaven a fer el seu recorregut de 5 quilometres per deixar pas als últims corredors que eren els nens d'entre 8 i 14 anys. Van ser uns recorreguts ràpids i divertits pels racons de les serres que envolten l'Aldea.

Els guanyadors absoluts del canicròs van ser Christian Pellicer Plazas (0:37:29), del Club Montbike Amposta i Yasmina Conde Díez (0:46:07), de La Guaurderia.

Els guanyadors absoluts de la cursa trail foren Lluisma Mas Càceres (0:59:30) i Eva Cris Llobat Gracia (1:19:34), tots dos del Club Montbike Amposta.

Com a primer classificat local: Gerard Rodríguez Salvadó (1:09:07), de la UEC. Tortosa.


Christian Pellicer i Yasmina Conde guanyen la tercera edició del Canicròs de l’Aldea | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants de la cursa


El regidor d'esports de l'Ajuntament de l'Aldea, Josep Franch, valorava de la següent manera tot el desenvolupament de l'esdeveniment: «Des de l'organització valorem molt positivament aquesta 9a edició, estem molt contents que hi hagi participat tanta gent un cop més en aquesta cursa consolidada dins del calendari anual, tant per a la gent del poble com la d'arreu del territori que han vingut a competir però a la vegada també venen a conèixer racons del nostre poble comerç i restauració. Tot i que el temps no ens ha acompanyat, no ens ha impedit desenvolupar aquesta jornada amb la màxima normalitat, només ens queda animar a tothom a participar l'any vinent en la seva 10a edició, amb novetats i amb una nova proposta de jornada esportiva de muntanya».


Enllaços a les classificacions


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu

comparteix-ho