Festes de Sant Joan i Sant Pere. Hospitalet de l’Infant del 21 al 30 de juny

CAT | ES


El Centre d'Interpretació del Parc Natural de la Serra d'Irta reobre portes

A partir de demà, el centre, ubicat a Peníscola, tornarà a rebre visitants

Etiquetes   entorn, turisme, parc natural serra irta, peniscola, baix maestrat

Publicat el12/6/2020

El Centre d’Interpretació del Parc Natural de la Serra d’Irta reobre portes | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La serra d'Irta va ser declarada Parc Natural per la Generalitat Valenciana el 2002


El Centre d'Interpretació del Parc Natural de la Serra d'Irta, ubicat a l'Avinguda Estació s/n de Peníscola, reobre a partir d'aquest dissabte 13 de juny les portes en el seu horari habitual: de dilluns a divenders de 10 a 14 h i els caps de setmana i festius de 9.30 h 14.30 h.

Amb un aforament limitat i amb les mesures i recomanacions higienicosanitàries de distanciament i seguretat que es recullen en la normativa publicada a aquest efecte. Al mateix temps, des del Parc, es demana als visitants la seva col·laboració i responsabilitat en el compliment d'aquestes mesures que també trobarà degudament senyalitzades.

El centre disposa de dues sales en les quals es pot gaudir d'una maqueta i d'una exposició que compta amb uns panells amb fotografies que mostren i expliquen valors naturals, culturals i paisatgístics de la Serra. A més existeix un audiovisual que permet conéixer de manera general el Parc Natural i els seus principals llocs d'interés.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho