iProjecta. Educació ambiental i guiatges

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/22/2021#) AND (caducitat>=#10/22/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet

El CEM La Cameta Coixa de Miravet havia preparat una marxa per les muntanyes properes al poble per al 51è Camí de muntanya de la 5a Vegueria de la FEEC. Tot i la poca alçada del recorregut (el punt més alt tenia 312 m.) el puja-baixa gairebé constant va fer acumular uns 600 metres positius en un total d’11 Km de recorregut.

Etiquetes   miravet, ribera ebre, rutes, marxes

Publicat el19/10/2015

El CEM La Cameta Coixa de Miravet havia preparat una marxa per les muntanyes properes al poble per al 51è Camí de muntanya de la 5a Vegueria de la FEEC. Tot i la poca alçada del recorregut (el punt més alt tenia 312 m.) el puja-baixa gairebé constant va fer acumular uns 600 metres positius en un total d'11 Km de recorregut.

Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Al voltant de 70 persones van participar ahir, diumenge 18 d'octubre, a Miravet al 51è camí de muntanya de la FEEC corresponent a la 5a Vegueria. A les 9.30 del matí, des de la plaça de l'Arenal, quan els marxadors van començat a caminar primer pels típics carrers del poble que portaven fins al peu de les muralles de l'imponent castell templer. Des d'aquí ja començaven els senders a tocar de trinxeres de la guerra civil passant per Covalta, el barranc del Negrer, senders oberts i netejats expressament per a aquesta marxa per la zona dels Reinaos fins arribar al quilòmetre 5 on hi havia un avituallament amb aigua, vi (gens habitual) i fruits secs. Des d'aquest punt se seguia pujant fins al punt més alt de la marxa (312 m) per a baixar novament per senders molt ben definits, passant per masos abandonats i creuant el camí del Zigzet per a seguir baixant gairebé a tocar del riu Ebre cap a les Blores ja en zones de conreu d'arbres fruiters per trobar el GR99 passant pel garrofer de l'Onso deixant a l'esquerra la pujada al castell. Finalment s'arribà a Miravet per l'empedrada costa de Riago, passant per davant l'esglèsia vella i pels carrers estrets del principi de la marxa.

Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

En acabar els participants van poder recuperar forces amb un dinar que la gent del CEM La Cameta Coixa, organitzadors del 51è camí de muntanya de la FEEC a Miravet, havien preparat per a tothom.

Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet Celebrat el 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet


Track del 51è Camí de muntanya de la FEEC a Miravet: