Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Caminada a la presa de la Matafosa

La caminada, celebrada ahir diumenge al terme municipal de Riba-roja d’Ebre, és la primera activitat a benefici de La Marató dels Espectacles, un projecte per impulsar la creativitat audiovisual a l’Ebre

Etiquetes   esports outdoor, caminades, riba roja ebre, ribera ebre

Publicat el28/1/2019

Caminada a la presa de la Matafosa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants a la caminada. Foto: cedida


Riba-roja d'Ebre va celebrar aquest passat diumenge una nova caminada del cicle Coneix el terme de Riba-roja d'Ebre, que organitza el Pla 20.30 Riba-roja i Figot Tour. En aquesta ocasió la sortida es va fer a la Presa de la Matafosa.

A les 8.30 h els participants sortien de la Plaça de la Vila en un matí que es presentava ventós i fresc. La caminada es va desenvolupar sense cap incidència i es va visitar un antic mur de contenció de la partida de la Matafosa. Després d'una pujada moderada, els participants van fer una paradeta per esmorzar i en acabar, l'organització els va oferir cafè i xocolata calenta amb els típics redoltets. La caminada va continuar visitant una gran cova i diversos punts amb vistes panoràmiques, que van permetre fer boniques fotografies.

Cal destacar que la recaptació de la caminada s'ha destinat a l'Associació Cultural Ribera Produccions per ajudar a finançar «La Marató dels Espectacles», un projecte de mobilització social i institucional amb l'objectiu de recaptar fons per destinar-los a impulsar projectes audiovisuals a les Terres de l'Ebre.

El projecte naix després de detectar la manca de recursos econòmics de mitjans audiovisuals per tirar endavant projectes que funcionen o formats cinematogràfics que podrien posicionar-se en concursos i festivals de cinema de renom.

Des del gener fins al juny, les entitats, empreses i ajuntaments que hi estan implicats organitzen activitats per recaptar diners per aquesta causa. Al juny té lloc una marató televisiva per conèixer la recaptació a mesura que també es van sumant els diners de les activitats que tenen lloc el mateix dia. El programa compta amb actuacions, entrevistes, reportatges, connexions en directe i altres sorpreses.


Caminada a la presa de la Matafosa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Durant tot el matí va lluir el sol deixant unes magnífiques vistes panoràmiques del terme. Foto: cedidaEports Ample de Banda i Internet

comparteix-ho