Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Benicarló promociona el seu patrimoni amb un cicle de visites turístiques guiades

S’han programat tres visites guiades per la zona marítima, pel centre de la ciutat i pel poblat iber del Puig de la Nau que es repetiran durant els mesos d’abril, maig i juny. El preu dels tiquets és de 2 euros i es poden comprar al Mucbe

Etiquetes   turisme, turisme cultural, benicarlo, baix maestrat

Publicat el24/3/2021

Benicarló promociona el seu patrimoni amb un cicle de visites turístiques guiades | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Regidoria de Turisme de Benicarló ha programat per als mesos d'abril, maig i juny un cicle de tres visites turístiques guiades que s'aniran repetint per a donar a conèixer el patrimoni mariner, la història i la cultura de Benicarló.

En concret, la primera ruta és un recorregut per la zona marítima, que permetrà els assistents submergir-se en les arrels marineres de Benicarló i explorar una mar de curiositats i sabers ancestrals: arts de pesca, varietats de peix, tipus d'embarcacions i una història mediterrània encisadora. Al finalitzar s'oferirà una degustació de vermut km 0 i es recuperarà la pallaeta, un tradicional aperitiu benicarlando.

La segona ruta consisteix en un recorregut guiat pels escenaris més autèntics i els personatges més curiosos en aquesta visita imprescindible pel centre de Benicarló. Al finalitzar s'oferirà una degustació de producte de proximitat km 0 a totes les persones assistents.

Per últim, la tercera de les visites guiades és un recorregut pel poblat iber del Puig de la Nau, que inclou recreacions històriques que escenifiquen la vida quotidiana dels habitants del jaciment.

El preu dels tiquets per a les visites guiades és de 2 euros i es poden comprar al Mucbe, a través del telèfon 964 460 448 o del correu correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org.


Font: Redacció

Foto: Departament Agricultura

comparteix-ho