DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES


Benicarló es prepara per al desè aniversari de la Demostració Gastronòmica del Polp a Caduf

La mostra gastronòmica de la millor cuina marinera tindrà lloc aquest diumenge 7 d’octubre en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Polp a Caduf. Aquest any es portarà a terme a les 12.00 hores davant la plaça dels Mestres del Temple

Etiquetes   gastronomia km 0, benicarlo, baix maestrat

Publicat el3/10/2018

Benicarló es prepara per al desè aniversari de la Demostració Gastronòmica del Polp a Caduf | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El proper diumenge 7 d'octubre es durà a terme la Demostració Gastronòmica del Polp a Caduf i Peix de Llotja davant la plaça dels Mestres del Temple. Aquest esdeveniment serà el tret de sortida de les X Jornades Gastronòmiques del Polp a Caduf que s’allargaran fins al 4 de novembre.

En total seran nou els restaurants que participaran del circuit de les jornades; Pau Restaurant, Rosi, Chuanet, La Mar de Bo, El Cortijo, Casa Golo, Neptuno, Mare Meua i Sant Gregori. Aquests seran els encarregats de servir les delícies gastronòmiques elaborades a base de peix fresc i receptes amb el polp com a producte principal durant la jornada del pròxim diumenge. Com que s'espera superar les 900 racions servides respecte de l'any passat s'ha augmentat la quantitat de polp que es cuinarà als restaurants a 300 quilos i les de peix a 250.

L’esdeveniment gastronòmic permetrà que tots els assistents puguen degustar les creacions més originals i saboroses dels restauradors locals prèvia adquisició d’un tiquet al preu de 6 euros, que inclou una degustació d'arròs o fideuada, una de polp i una beguda. Aquest any, la Demostració s’iniciarà a les 12.00 hores davant de la plaça dels Mestres del Temple, en una jornada que es preveu multitudinària. La programació del diumenge es completarà amb una demostració de ranxos de barca i plats tradicionals mariners a càrrec dels membres de la cofraria de pescadors.

Les jornades Gastronòmiques del Polp a Caduf i Peix de Llotja compten amb el suport de l’Agrupació de Restaurants, la Confraria de Pescadors, Caixa Rural Benicarló i l’empresa cervesera Ambar.

A més a més, els hostalers participants també han preparat un menú especial per a aquests dies. Podeu consultar els detalls dels menús que es serviran durant les jornades aquí.DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)