suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Els beneficis d'entrenar amb corró

Si vols progressar en les teves sortides amb bici, ja no és excusa no entrenar si plou, fa vent, fa fred, dóna molt el sol, no tens temps, ...

Etiquetes   , canal fabregues, btt, bicicletes, activitats outdoor, terres ebre

Publicat el16/12/2019

Els beneficis d’entrenar amb corró | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Si vols progressar en les teves sortides amb bici, ja no és excusa no entrenar si plou, fa vent, fa fred, dóna molt el sol, no tens temps, ... Pots entrenar tranquil·lament i sense sortir de casa: el corró és la solució que busques que et permetrà donar als pedals i fins i tot t'ajudarà a millorar el teu rendiment en les teves sortides i competicions.

El corró per a ciclistes no només et permet entrenar quan no pots sortir a l'aire lliure, sinó que és un complement ideal per als teus entrenaments. T'ho expliquem a continuació:

  • Portaràs un ritme constant de pedaleig. Com que no (...)-te amb corbes, desnivells, trànsit, canvis de temperatura, etc. el ritme de pedaleig serà tan uniforme com tu vulguis, millorant la cadència que després, en les teves sortides de carretera o muntanya, recolliràs la recompensa.
  • Millor aprofitament del temps. Com que no (...) de preocupar-te pel trànsit, ni fer parades, ni d'avançar (ni que t'avancin), etc. tot el temps ho invertiràs a pedalejar. Una sessió entre 1 hora i 90 minuts serà suficient.
  • Entrenaments de qualitat. Combinant velocitat, cadència, freqüència cardíaca i els watts aconseguiràs sessions d'entrenament de molta qualitat amb la teva bici, ja sigui de carretera com de muntanya. I si ho combines amb un potenciòmetre a la teva bici, t'ajudarà a treure més partit dels teus entrenaments.
  • Sèries. Ja que només t'has de preocupar de pedalar, aplica un pla d'entrenament per intervals o sèries.
  • I a sobre no hauràs de pensar en la tornada per què no t'has mogut de lloc.
  • Entrena en Zwift i My E-Training, gràcies a la cooperació d'Elite i Zwift, tots els que compren el corró Suito i Direto X gaudiran d'una subscripció gratuïta d'1 mes a Zwift i una subscripció gratuïta de 12 mesos a My E-Training
  • És compatible amb aplicacions com Zwift, Trainerroad, Bikevo, Kinomap i Sufferfest, i amb telèfons intel·ligents, tauletes, ordinadors per a bicicletes, rellotges esportius, ANT + i Bluetooth.


Els beneficis d’entrenar amb corró | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per aplicar tots aquests avantatges d'entrenar en corró a més de la bici, només necessites disposar de l'artefacte en si, és clar. A Fàbregues Bicicletes disposem de molts models de corrons per a ciclisme, des dels clàssics als més avançats tecnològicament.

Entre els corrons de ciclisme més avançats tecnològicament, a Fàbregues ens agraden especialment els nous rodets Elite Direto X i Elite Suito.


Els beneficis d’entrenar amb corró | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Direto X, el corró més precís de la gamma d'entrenadors casolans interactius.

El corró per a bicicleta Elite Directe X va ser creat per integrar els entrenadors casolans interactius, aportant precisió en un producte d'alta gamma potent i estable. Incorpora el sensor de parell òptic (OTS) que els dóna precisió a les dades de l'entrenament, amb l'innovador mesurador de potència integrat amb una precisió de ± 1,5% en comparació del Direto. Al costat dels corrons Drivo II i Direto, el rodet Directe X mesura realment la potència de sortida mentre entrenes amb un mesurador de potència integrat, el que el fa un dels millors entrenadors domèstics més precisos del mercat. A més, ajusta la resistència i simula pendents de fins al 18%. Aquest rodet, al ser de transmissió directa, no només evita saltar durant els esprints intensos, sinó que també redueix significativament el soroll com que no (...) contacte directe amb la roda. Només sentiràs el soroll de la cadena al canviar de marxa.

Les potes plegables i la nansa el fan molt pràctic en el moment de guardar i transportar. Presenta una compatibilitat total amb bicicletes de carretera i MTB, i porta un protector de cadena preinstal·lat.


Els beneficis d’entrenar amb corró | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... 


Els beneficis d’entrenar amb corró | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Suito és l'última gran innovació en la gamma de bicicletes d'interior d'Elite.

L'altre corró que ens encanta és l'Elite Suito, entre moltes altres característiques per la seva transmissió directa i el casset Shimano 105 d'onze velocitats integrat. A més, destaca per ser silenciós, intel·ligent i apte tant per a MTB com per a bicicleta de carretera. És un entrenador casolà interactiu dissenyat per oferir-te una experiència d'entrenament amb bicicleta interior, fàcil, realista i precisa. A través de la configuració Plug & Play ràpida i fàcil i un perfil prim i compacte, el corró Suito ens garanteix la màxima compatibilitat amb la gran majoria de bicicletes.

Entre les seves característiques, a part de les ja esmentades, compta amb un mesurament de potència en watts ± 2,5%, simulació de pendent de fins al 15%, enllaç de mesurament de potència o Power Meter Link (PML), facilitat de plegat, compatibilitat amb Shimano-SRAM de 9/10/11 velocitats, boixes compatibles de 130-135x5mm. L'estructura del rodet Elite Suito és una altra de les característiques més distintives d'aquest entrenador a casa; és garantia d'estabilitat i durabilitat fins i tot durant els esprints més intensos.


Els beneficis d’entrenar amb corró | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Amb tot això només cal decidir-te pel corró per a bicicleta que més s'ajusti als teus objectius, ja sigui per bici de carretera com MTB i aprofitar aquests moments intempestius o "temps morts" per entrenar sense sortir de casa i millorar el teu rendiment sobre la bici.
Sant Jaume d’Enveja, harmonia natural