Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES


Balfegó inicia la campanya anual de pesca de tonyina roja

Un total de 30 vaixells compondran la flota comandada per la companyia

Etiquetes   de la terra, de la mar, tonyina roja, ametlla de mar,

Publicat el25/5/2022

Balfegó inicia la campanya anual de pesca de tonyina roja  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La flota comandada per Balfegó iniciarà demà, 26 de maig, la campanya anual de pesca de tonyina roja (Thunnus Thynnus) a la Mediterrània occidental. L'empresa, especialitzada en pesca, aqüicultura i comerç d'aquesta espècie, disposarà d'un mes i una setmana (del 26 de maig a l'1 de juliol) per capturar la quota assignada a tota la flota que, gràcies als acords comercials aconseguits aquest any, ascendeix a 2.485 tones de tonyina, que transferirà posteriorment a les instal·lacions marines de l’Ametlla de Mar.

La flota comandada per Balfegó està formada per nou embarcacions encercladores, de les quals dues pertanyen a Balfegó (La Frau Dos i Tio Gel Segon), una tercera de bandera espanyola, quatre de bandera francesa i dues italianes. La flota es completa amb 16 remolcadors i cinc vaixells auxiliars.

Les tres embarcacions espanyoles aporten el 58% de la quota i vaixells de nacionalitat francesa i italiana, el 29% i el 13% restant, respectivament. La campanya d'aquest any generarà prop de 300 llocs de treball directes.


Per: Redacció

Foto: Cedida