butlletí EbreActiu

CAT | ES


Avui se celebra el Dia Mundial de l'Activitat Física

L’objectiu de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar

Etiquetes   vida activa, dia internacional

Publicat el6/4/2021

Avui se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Dia Mundial de l'Activitat Física és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

En aquest darrer any, els nostres hàbits de feina i oci han hagut de canviar, però no per això han de convertir-se en hàbits sedentaris.

El lema d'aquesta edició és “Cada pas compta” i s’anima la ciutadania a fer-lo extensiu i dur a terme accions individuals -o en grup bombolla- en el marc del DMAF durant 4 setmanes (del 6 d'abril al 4 de maig).

Enguany adreçat a l'atenció primària comptem també amb el sublema “Activitat Física, la teva altra vacuna”, emmarcat en el projecte SUMA SALUT, la integració dels programes de promoció a l'atenció primària. Difon aquest missatge entre el teu equip i població!

Es proposa fer activitats com caminar, anar en bicicleta, utilitzar les escales, nedar, ballar, marxa nòrdica, etc.

Registreu la vostra activitat a la web (una sola vegada, però posant el sumatori de minuts o quilòmetres acumulats en una setmana).

Feu difusió de l'activitat publicant-ne fotos o vídeos a les xarxes socials amb les etiquetes #gentactiva, #DMAF2021, #CadaPasCompta i #AFlatevaaltravacuna.

Recordeu, però, que convé mantenir-se actiu/va cada dia de l'any i disminuir el temps que destineu a fer activitats sedentàries. Així, podreu gaudir dels beneficis que té l'activitat física per millorar la salut i la qualitat de vida davant del sedentarisme, un dels grans enemics de la nostra societat.


Avui se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

comparteix-ho