Ruta de les tapes de primavera. Del 26 d´abril al 5 de maig a l´Hospitalet de l´Infant

CAT | ES


Arturo Gaya i Maria Elena Maureso presenten una guia per resseguir i descobrir l’Ebre

«L’EBRE: 50 raons per estimar-lo» descriu cinquanta indrets des del naixement a la desembocadura del riu

Etiquetes   vida activa, turisme, riu ebre, entorn, terres ebre

Publicat el21/9/2021

Arturo Gaya i Maria Elena Maureso presenten una guia per resseguir i descobrir l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Arturo Gaya, cantautor i periodista, i Maria Elena Maureso, programadora cultural, presenten una guia "molt personal" per resseguir i descobrir el riu Ebre. A ’L’EBRE: 50 raons per estimar-lo’, recorren els 930 quilòmetres del tram fluvial des del Pico de Tres Mares (on els científics ubiquen el naixement real de les aigües del riu) fins a la seva desembocadura, davant l’Illa de Buda, al Delta. Gaya descriu "la identitat riberenca" dels qui naixen o viuen prop de l’Ebre i configura una guia de viatge, amb un registre narratiu personal que s’acompanya de les fotografies de Maureso.

L’obra proposa descobrir els indrets de l’Ebre "sense pressa" i és una guia per als amants de la natura, la cultura i els viatges. El viatge que proposen es pot fer en vehicle propi durant uns vint dies, o per etapes. "Com més temps i menys pressa, molt millor", recomana Gaya.


Font: ACN

comparteix-ho