Ruta de les tapes de primavera. Del 26 d´abril al 5 de maig a l´Hospitalet de l´Infant

CAT | ES


Arriba la sisena edició del Festival de Cinema de la Terra Alta In-fcta

El gruix dels actes tindran lloc a Bot però també n´hi haurà a Gandesa

Etiquetes   vida activa, cultura, festival, turisme cultural, bot, gandesa, terra alta

Publicat el1/7/2022

Arriba la sisena edició del Festival de Cinema de la Terra Alta In-fcta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La sisena edició del Festival de Cinema de la Terra Alta, In-fcta, se celebrarà del 31 de juliol al 6 d’agost a Bot (Terra Alta). Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, els organitzadors del certamen han presentat aquest dijous la cita "més ambiciosa" que, entre d’altres, descentralitza alguns dels actes del programa. Així, a més de Bot, Gandesa també serà seu del festival. Els actors Juli Fàbregas i Jordi Díaz inauguraran el certamen i presentaran els curtmetratges i films que es podran veure durant tota la setmana. Cada jornada tindrà una temàtica concreta, com ara curts professionals, foment local -en aquest apartat es projectarà ’Alcarràs’ de Carla Simón-, públic familiar o treballs no professionals.

Cada matí del festival hi haurà jornades formatives amb tallers impartits per personalitats del món del cinema i l’art, i el dissabte 6 d’agost hi haurà la gala de tancament amb el lliurament de premis del concurs de curtmetratges In-fcta 2022.

El certamen va néixer el 2017 de la mà de l’actor Ivan Massagué i de Sorolla’t, grup de dinamització local de Bot. Es tracta d’una mostra amb el cinema com a eix central, però que el combina amb moltes altres expressions artístiques i culturals.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho