suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Amposta presenta les 17es Jornades Gastronòmiques de la carxofa i de l'arròs

Tindran lloc durant tot el mes de febrer i la novetat d’aquesta edició és la incorporació de l’arròs a les jornades

Etiquetes   vida activa, turisme gastronomic, jornades gastronomiques, arros, carxofa, amposta, delta ebre

Publicat el2/2/2022

Amposta presenta les 17es Jornades Gastronòmiques de la carxofa i de l’arròs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La presentació s’ha fet a l’Espai Gastronòmic del Mercat Muncipal


L'Espai Gastronòmic del Mercat Municipal d'Amposta va acollir ahir al matí la presentació de les 17es Jornades Gastronòmiques de la carxofa i de l'arròs, un esdeveniment gastronòmic que posa en valor la tècnica i la creativitat dels restauradors de la ciutat a l'hora d'elaborar plats amb aquests dos productes estrella del territori com són la carxofa i l'arròs.

I precisament l'arròs és la novetat d'aquesta edició de les jornades, ja que per primer cop compartirà protagonisme amb la reina de l'horta d'hivern, la carxofa. Els vins de la DO Terra Alta seran els encarregats de maridar les diferents preparacions.

Organitzades per l'Associació de Restauradors d'Amposta, les Jornades tindran lloc durant tot el mes de febrer. Hi participen els establiments de restauració de la ciutat i del Poble Nou: Som de tapes i vins, El Secret, Pizzeria Jordi, Lo Pati dels Flamencs, La Jijonenca, Temps de Terra, la Nuova Trattoria, Llesqueria Lo Mercat, Dolços Alemany 1912 i Els Ullals.

En aquest enllaç podeu consultar els menús i els preus.


Per: Redacció

Foto: Mercat Municipal d'Amposta

comparteix-ho