butlletí EbreActiu

CAT | ES


Amposta celebrarà aquest diumenge 18 de desembre, el 24è Mercat de Santa Llúcia

Un total de cinquanta parades es repartiran entre el carrer Major, la plaça de l’Ajuntament, carrer Nou i carrer Corsini de la capital del Montsià

Etiquetes   vida activa, fires, amposta, montsia, terres ebre

Publicat el13/12/2022

Amposta celebrarà aquest diumenge 18 de desembre, el 24è Mercat de Santa Llúcia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Una cinquantena de parades participaran, aquest diumenge 18 de desembre al XXIV Mercat de Santa Llúcia d'Amposta. El Mercat estarà entre el carrer Major, la plaça de l'Ajuntament, el carrer Corsini i el carrer Nou. Les parades obriran portes a les 10 del matí i romandran obertes fins les 21h.

Com ja és habitual, a la plaça de l'Ajuntament s'instal·laran les parades de productes alimentaris i de proximitat, on es podran trobar torrons, mel, espècies o, entre altres, els dolços dels forns i pastisseries. Al carrer Major s'ubicaran els comerços locals, que vendran des de roba i complements a joguines, llibres o articles de decoració. Finalment, als carrers Corsini estaran les parades d'artesania, amb joguines de fusta, figures del pessebre, ceràmica o sabó natural. I al carrer Nou hi haurà diferents tallers.

A l'inici del carrer Major també hi haurà la Fira Social de Santa Llúcia, un espai destinat a les entitats i organitzacions que treballen en el suport de les persones més vulnerables, així com en la sensibilització, prevenció i lluita contra diferents malalties.

Durant la jornada, hi haurà animació musical, com una ballada de jotes al matí o la visita del Tió. A la tarda està previst que la batukada Associació Toco per tu, el Batec d'Amposta animi el mercat a partir de les 17.30h.


Les cortines de Santa Llúcia

Presidint una de les entrades al mercat hi haurà "Les cortines de Santa Llúcia", que es realitzaran amb la col•laboració dels usuaris i usuàries de la Residència de Gent Gran, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l'Ebre (AFMMTE.


Per: Redacció


comparteix-ho