Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ampolla suspèn totes les competicions que es disputen durant l'estiu a la platja i l'Street-ball

Amb la suspensió de les competicions que tenen lloc a la platja també es pretén evitar la reducció d’espai que comporta la instal·lació dels camps de joc

Etiquetes   activitats outdoor, l’ampolla, delta ebre, terres ebre

Publicat el29/5/2020

L’Ampolla suspèn totes les competicions que es disputen durant l’estiu a la platja i l’Street-ball | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L'Ironcat de l'Ampolla s'ha ajornat al 3 d'octubre, tot i que la celebració està condicionada a la normalització del país


La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Ampolla s'ha vist en l'obligació de suspendre totes les competicions que des de fa anys tenen lloc cada estiu a la platja de les Avellanes de l'Ampolla. Aquests tornejos són: l'Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla, el Torneig de Tennis Platja, el Torneig d'Handbol Platja i el Torneig de Volei Platja. Tanmateix, també s'ha cancel·lat l'Street-ball l'Ampolla - Memorial Conrad Miralles, competició que se celebra al mes d'agost al port pesquer de la població.

Des de la Regidoria s'és conscient que tots aquests esports són de contacte i és impossible evitar-lo per garantir les mesures preventives per preservar la salut dels participants. A més a més, “són competicions que reuneixen un gran nombre de públic en un espai molt ampli com és l'entorn de la platja, fet que fa molt difícil poder aplicar restriccions d'assistència de públic per evitar aglomeracions”, argumenta Àlvar Casanova, regidor d'Esports de l'Ajuntament de l'Ampolla.

Altrament, amb la suspensió de les competicions que tenen lloc a la platja també es pretén evitar la reducció d'espai que comporta la instal·lació dels camps de joc. “Amb l'objectiu que durant aquest estiu els ciutadans, les ciutadanes i els turistes puguin gaudir de les platges de l'Ampolla amb seguretat sanitària, s'ha cregut oportú que es pugui disposar de tot l'espai possible perquè es garanteixin les distàncies socials per contenir el virus”, explica el regidor d'Esports.


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu