Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ampolla presenta un nou format de la Nit Màgica

La Nit Màgica en desconfinament repartirà els espectacles en quatre dies diferents durant els mesos de juliol i agost i bona part d’aquests es realitzaran de manera itinerant pels carrers de l’Ampolla

Etiquetes   vida activa, cultura, turisme cultural, l’ampolla, baix ebre, terres ebre

Publicat el3/7/2020

L’Ampolla presenta un nou format de la Nit Màgica  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla ha reinventat la Nit Màgica tradicional per la Nit Màgica en desconfinament. La nova proposta, estructurada en tres fases i una darrera que s'anomena la nova normalitat, repartirà els espectacles en quatre dies diferents durant els mesos de juliol i agost i bona part d'aquests es realitzaran de manera itinerant pels carrers de l'Ampolla.

Amb el nou format, es pretén no perdre l'essència d'aquesta cita que marca l'estiu a l'Ampolla, però adequant-la a les circumstàncies del moment per evitar aglomeracions.

Els veïns, les veïnes i els turistes podran gaudir de diversos tipus d'actuacions que aniran des d'ombres xineses fins a fantasmes sobre rodes. La Fase 1 tindrà lloc aquest pròxim dissabte, 4 de juliol, a partir de les 20 hores, amb un espectacle itinerant de música i animació del grup Animal Sobre Rodes.


Per: Redacció