Venda online productes de la Terra

CAT | ES


L'Ametlla de Mar continua sent líder en turisme a les Terres de l'Ebre

Així ho constaten les dades facilitades per la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya a partir de la recaptació de la taxa turística

Etiquetes   turisme, ametlla de mar, terres ebre

Publicat el20/1/2021

L’Ametlla de Mar continua sent líder en turisme a les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ametlla de Mar és un referent turístic a la demarcació de Tarragona. Així ho constata el lideratge que es manté en recaptació de la taxa turística d'ençà que va iniciar-se el cobrament d'aquest impost als turistes el 2012 per part de la Generalitat de Catalunya.

Segons les últimes dades facilitades per la Direcció General de Turisme del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, la recaptació de la taxa turística a l'Ametlla de Mar, en el període comprès entre el mes d'octubre de 2019 i el mes de setembre de 2020, ha estat de 117.456,2€.

D'aquesta quantitat el 50% es retornen al municipi i s'han de destinar a projectes i actuacions per al foment turístic municipal. La recaptació ha estat menor que la del mateix període de l'any anterior en un 35%, degut als diversos confinaments i que han ocasionat l'escurçament de la temporada turística i de l'ocupació nul·la durant la passada Setmana Santa.

Tot i la incertesa que hi havia abans de l'estiu de com afectaria la pandèmia al sector turístic i en particular a aquesta destinació, finalment es va veure beneficiada gràcies al turisme de proximitat, sobretot el procedent de Catalunya i més en concret de Barcelona i la seva àrea. La temporada es va salvar amb una bona ocupació turística els mesos de juliol i setembre i de molt bona a l'agost.

Al rànquing a les Terres de l'Ebre, liderat per l'Ametlla de Mar, el segueix Deltebre amb 46.390€, l'Ampolla 41.928 €, Tortosa 40.696 €, El Perelló 29.384 €, Sant Carles de la Ràpita 29.172 €, Amposta 23.412 € i Alcanar amb 13.724 €.


Per: La Cala RTV

Fotos: Cedida

comparteix-ho