Alt Maestat, Humand Land

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Aldea presenta el programa de la 1a Calçotada del Delta

Serà el diumenge 24 de febrer i se celebrarà a la mateixa finca on es cultiven els calçots

Etiquetes   producte proximitat, aldea, delta ebre

Publicat el13/2/2019

L’Aldea presenta el programa de la 1a Calçotada del Delta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...El proper diumenge 24 de febrer se celebrarà la 1a Calçotada del Delta, una de les accions de la campanya «L'Aldea Horta del Delta», organitzada per l'Ajuntament de l'Aldea.

L'activitat, que consisteix en una degustació dels calçots conreats en una de les finques agrícoles del municipi, vol servir per promocionar els productes agrícoles que es produeixen a l'Aldea i que destaquen per la seua gran qualitat. D'aquesta manera, des de les regidories implicades en la 1a Calçotada del Delta, es preten propiciar el coneixement, la divulgació i la publicitat de tots els sectors productius de l'economia aldeana.

La diada començarà a les 10.30 h del matí collint els calçots a la mateixa finca, ubicada al Lligallo de Garballo (ubicació Google Maps). Després es rostiran els calçots i començarà la degustació. A les 12 del migdia hi ha prevista una xerrada sobre aquesta varietat de ceba tendra i a partir de les 12.30 h la jornada es complementarà amb el ball de jotes i les rondalles de Sílvia Ampolla.

L'organització convida al públic en general a gaudir d'un matí envoltat del paisatge de l'horta aldeana i a degustar un dels productes estrella de l'hivern, el calçot.Deltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre