Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


L'Aldea presenta el Pla de Via Verda i Carril Bici

Amb el Pla, aquest municipi del Baix Ebre vol ser un referent del cicloturisme amb les xarxes de carrils bici i vies verdes

Etiquetes   turisme, cicloturisme, via verda, turisme familiar, l&rsquo, aldea, baix ebre, delta ebre

Publicat el16/3/2021

L’Aldea presenta el Pla de Via Verda i Carril Bici | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de l'Aldea està treballant per a què el municipi esdevingui un referent de xarxes de carrils bici i vies verdes. Per aquest motiu s'ha elaborat un Pla on es detallen les actuacions ja realitzades, les que estan en execució i que entraran en servei a mitjà termini i les accions pensades per a posar en servei en un futur.

Actualment a l'Aldea hi ha 3.900 metres lineals en servei, 2.800 que entraran en els pròxims mesos i 2.900 metres lineals que entraran en un futur. A més també compta amb 6.425 metres lineals de tram compartit de la Via Verda del tram del Carrilet, del Consell Comarcal del Baix Ebre i altres 1.189 metres lineals que es posaran en servei al municipi en un futur.

Aquest Pla també pretén connectar amb diferents punts de vies verdes, com ara la Via Verda del Carrilet en direcció a Deltebre o la Via Verda en direcció als Lligallos, Camarles i L'Ampolla, seguint el traçat de l'antiga via de tren.

Hem dissenyat un pla, on es representa els graus d'execució d'implantació de les xarxes i carrils bici al municipi, prevenint futures connexions amb altres poblacions del Delta, pensem que aquest pla, servirà com a reclam turístic no estacional, en un futur no molt llunyà”, declarava Xavier Royo, alcalde de l'Aldea.

Amb la xarxa de carrils bici, a més de potenciar el cicloturisme i el turisme familiar, els visitants tindran un atractiu afegit per visitar i poder descobrir el Delta de L'Ebre, partint de L'Aldea.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho