Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


L'alberg de Tivissa entra a formar part de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials a Catalunya

La signatura del conveni va tindre lloc ahir dimecres al mateix equipament

Etiquetes   turisme, turisme familiar, albergs, allotjaments, equipaments, tivissa, ribera ebre, terres ebre

Publicat el13/1/2022

L’alberg de Tivissa entra a formar part de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials a Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La signatura del conveni va tindre lloc ahir dimecres al mateix equipament 


L'alberg de Tivissa ha entrat a formar part del Xanascat, la Xarxa Nacional d’Albergs Socials a Catalunya. La signatura del conveni es va celebrar ahir dimecres 12 de gener al mateix equipament i va anar a càrrec de la Directora General de l'Agència Catalana de la Joventut, Núria Ramon i de l'alcaldesa de Tivissa, Montse Perelló.

L'alberg s'integra en el complex del camping de Tivissa i compta amb 8 habitacions de 8 llits amb banys comunitaris i 3 de dos llits pels monitors amb bany propi, per a un total de 70 places. Les zones d'oci disposen d'una sala de jocs, una sala polivalent amb projector, zona wifi, parc infantil, bar-restaurant amb terrassa a l'estiu, sala de televisió i vídeo, pista poliesportiva pavimentada, piscina per adults i piscina infantil. Tot això en un entorn envoltat de natura i història que ofereix múltiples possibilitats per gaudir d’unes vacances amb amics i família.

La Xanascat compta amb més de 50 albergs repartits per tot Catalunya. Ofereix un turisme social i actiu, proper i accessible, local i integrador, amb un munt de programes i activitats pensats per als joves, però també per als escolars i les famílies. Un turisme que té en compte la diversitat i les particularitats de tothom i que, per tant, contempla tot tipus d'alimentació, al·lèrgies, procedències, creenceso dificultats de mobilitat. Aquests albergs són perfectes per descobrir l’entorn i fer una gran varietat d’activitats en família o amb amics. Aquestes activitats són internes i externes.


Per: Redacció

Fotos: Cedida

comparteix-ho