Alt Maestat, Humand Land

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/9/2022#) AND (caducitat>=#8/9/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ajuntament de Ginestar presenta un Pla Estratègic d'Ecoturisme i la marca «Turisme Ginestar»

L’entitat vol implementar un model de turisme sostenible al municipi per tal de convertir-se en un referent turístic al territori. El projecte es presentarà en un esdeveniment el dissabte 23 d’octubre de 2021

Etiquetes   turisme, turisme sostenible, ecoturisme, ginestar, ribera ebre, terres ebre

Publicat el19/10/2021

L’Ajuntament de Ginestar presenta un Pla Estratègic d’Ecoturisme i la marca «Turisme Ginestar» | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Turisme Ginestar és el nom de la marca que l'Ajuntament de Ginestar vol posicionar com a referent en el sector turístic de la Ribera d'Ebre i les Terres de l'Ebre mitjançant un Pla Estratègic d'Ecoturisme.  L'objectiu és promoure els valors de conservació del medi ambient i de la cultura local mitjançant un model d'ecoturisme. La finalitat és atraure un perfil de turista responsable i amb interès per la història i tradicions. Ginestar es vol convertir en un municipi capdavanter i de referència en la promoció de l'ecoturisme i astroturisme a la comarca.

El dissabte 23 d'octubre de 2021 a les 18:00 h es durà a terme un esdeveniment per presentar el projecte als actors claus del municipi: a les petites i mitjanes empreses de Ginestar relacionades amb el sector, entitats, a la població local i als turistes.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu