DeltaBirding Festival. 23, 24 i 25 de setembre de 2022

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'Ajuntament de L'Aldea inicia la geolocalització de masies i cases aïllades

Això permetrà actuar amb més rapidesa i sense confusions en cas d’emergència

Etiquetes   entorn, l&rsquo, aldea, baix ebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el9/1/2020

L’Ajuntament de L’Aldea inicia la geolocalització de masies i cases aïllades | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de L'Aldea ha iniciat aquests dies la geolocalització de les masies i cases aïllades del seu terme municipal, una acció que permetrà que en cas de qualsevol tipus d’emergència facilitarà un número de codi als serveis d’emergència. D'aquesta manera, els equips podran arribar d’una manera immediata a la masia que ho hagi demanat, guanyant en rapidesa i sense cap tipus de confusió, fet que fins ara passava sovint.

Aquesta acció consistirà en diverses fases, la primera d’elles serà que personal en representació de l’Ajuntament passarà per tots els habitatges ubicats en zones rurals més pròximes al nucli urbà i complimentarà una fitxa amb dades que hauran de facilitar els propietaris, a més de comprovar les coordenades per a geolocalitzar les masies.Deltacleta - La bici elèctrica del Delta de l’Ebre - Rutes temàtiques - Rutes guiades amb GPS - Lloguer de bicis elèctriques


Un cop finalitzada aquesta primera fase, s’elaborarà un cens i es dotarà de numeració a les masies, que a la vegada els servirà d’adreça postal. Aquestes dades es facilitaran als serveis d’emergències, Guàrdia Municipal, CAP i Correus. També serviran com a base de dades per a la redacció del catàleg de masies, així com per a la senyalització i indicació de les mateixes.

Inicialment, l'actuació començarà pels disseminats i masies de la part de l’Hostal, passant a continuació a la resta de municipi més pròxim del nucli urbà.


Per: Redacció

Foto: Cedida