Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


La 1a Mostra de Comerç se celebrarà aquest cap de setmana a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El divendres 8 de setembre, a la Plaça Drs Gil Vernet de Vandellòs; i el diumenge 10 de setembre, a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant

Etiquetes   vida activa, fira, fires, vandellos, hospitalet infant, baix camp, terres de mestral

La 1a Mostra de Comerç se celebrarà aquest cap de setmana a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest cap de setmana tindrà lloc la 1a Mostra de Comerç de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, organitzada per l'Ajuntament i l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, amb l'objectiu de valorar l'ampli ventall d'establiments comercials que hi ha al municipi i, al mateix temps, acostar a la ciutadania la diversitat de productes i serveis disponibles.

La idea és que aquesta mostra esdevingui un gran aparador a l'aire lliure, en què es doni a conèixer l'oferta comercial local. També, una oportunitat per comprar a bon preu, ja que els comerços participants oferiran bons descomptes, popularment coneguts com “fora stock”.

La 1a Mostra de Comerç se celebrarà en dues dates diferenciades als dos nuclis principals del municipi, per tal d'assegurar que tant els veïns de Vandellòs com els de l'Hospitalet de l'Infant puguin gaudir d'aquesta experiència única.

El divendres 8 de setembre a Vandellòs: de les 20 h a les 00 h, la Plaça Drs. Gil Vernet acollirà 12 parades. A més de les ofertes comercials, els assistents podran gaudir d'una vetllada musical amb el grup Cover H, així com de pinta cares per als més petits.

El diumenge 10 de setembre a l'Hospitalet de l'Infant: de les 11 a les 13:30 h, la Plaça Catalunya aplegarà un total de 14 parades amb una varietat de productes i serveis. A més de les ofertes comercials, hi haurà un espectacle de màgia i una actuació de l'artista local Manuel Jeovanny.

La 1a Mostra de Comerç és una iniciativa que neix de la col·laboració entre l'Ajuntament i l'Associació de Comerços de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors, que posa de manifest la unitat i el compromís dels comerciants locals per dinamitzar l'economia local i oferir a la comunitat esdeveniments atractius.


Per: Redacció

comparteix-ho