Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


El 10 i 11 de juny torna Top Ranking Festival a la Ràpita

L’associació Top Ranking i l’Ajuntament de la Ràpita organitzen un cap de setmana de música en directe, ioga, espectacles, markets i un espai en família, entre altres activitats, al Parc de Garbí

Etiquetes   vida activa, activitats en familia,, festival, turisme cultural, la rapita, delta ebre, terres ebre

Publicat el1/6/2022

El 10 i 11 de juny torna Top Ranking Festival a la Ràpita | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Torna Top Ranking Festival a la Ràpita el 10 i 11 de juny. L'associació Top Ranking i l'Ajuntament de la Ràpita organitzen un cap de setmana de música en directe on hi haurà ioga a càrrec de ‘Actos y palabras', un espai en família amb Tataküa Coop, l'espectacle del circ Baires Bozzà, foodtrucks i markets, entre altres activitats, al Parc de Garbí. La cinquena edició del festival celebrarà, un any més, l'aniversari del Top Ranking Reggae Radio Show.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, exposa que “després de dos anys, podrem gaudir d'un festival ja consolidat a la Ràpita que aglutina molta gent de diferents edats en un espai familiar i de música en directe a l'aire lliure i que compta amb una programació diversa que ens portarà ritmes jamaicans i la millor reggae i dub music”.

El festival començarà el divendres a les 19 hores de la tarda i el dissabte a les 10.30 hores fins que cremi la nit. De la programació destaquen Legal Shot feat Lasai; Roberto Sánchez feat Benjammin; Mina's collective; Heartical Sound; Top Ranking feat Juanaman; Badalonians Sound feat Harny Roots; i Top RanQueen.

Des de l'associació es vol destacar que “el festival és un espai lliure de violències masclistes i LGTBI-fòbiques. L’alcohol no és excusa: només un sí és un sí. Tampoc es tolerarà cap actitud racista ni classista”.


Per: Redacció