Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/28/2021#) AND (caducitat>=#11/28/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Ploggin a la Tinença de Benifassà

Dia: 04/08/2020

Horari: 9:30 h.

Població: La Pobla de Benifassà

Lloc: Ombries de Benifassà - Embassament d’Ulldecona

com arribar (ubicació aproximada)


T’agrada córrer a la natura? Ets conscient del teu entorn i el vols protegir? Llavors el Plogging és una solució especial per a poder fer esport i ajudar a l’entorn.

El plogging va néixer a Suècia cap a l’any 2016 unint esport i ecologia. Consisteix en sortir a córrer i al mateix temps recollir la brossa que anem trobant. Amb això ens ajudem a nosaltres fent esport i ajudem a l’entorn a mantindre’l net.

Les últimes setmanes el turisme de platja ha començat a entrar amb força sobretot a la zona de l’embassament d’Ulldecona deixant restes del seu pas. En mig d’un Parc Natural com el de la Tinença aquesta situació és insostenible, hem de crear consciència de la fragilitat de l’entorn.

El dia 4 d’agost a les 9.30h us emplacem a vindre a les Ombries de Benifassà (Embassament d’Ulldecona) i contribuir a millorar el nostre entorn deixant-lo net de restes de brossa.

Cal portar:

  • Mascareta
  • Guants
  • Bossa de brossa
  • Gel hidroalcohòlic d’ús personal.

La inscripció és gratuïta, només cal enviar un whatsapp al 615 30 64 47 per controlar el grup total i, si és el cas, dividir en diferents grups.

Us esperem!

Text de 7pobles.com

Ploggin a la Tinença de Benifassà

Tipus activitat: medi ambient

Organitza: 7 Pobles

Telèfon: 615306447