Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

CAT | ES


Piragüisme a l’Ebre amb Enblau, creadors d’aventures

Horari: 17 h

Població: Ribera d´Ebre

El riu Ebre, al seu pas per Catalunya, presenta nombrosos trams d’increïble bellesa. Si des de la vora del riu ja es veuen bonics, imagina’t com serà viure-ho des de dins!

T’oferim diverses rutes que recorren tot l’Ebre català. Tu decideixes quina i com la vols fer. Són, en general, rutes força assequibles on l’esforç es veu sobradament recompensat. Us acompanyarà un monitor que us assessorarà en seguretat, us ensenyarà tot el que heu de saber per gaudir al màxim del riu i del paisatge i us guiarà en el trajecte per a què no us perdeu cap detall de la història i de la natura que us envolta. 

El viatge, així, no serà tan sols una mera activitat esportiva, sinó que la convertirem, entre tots, en una activitat plena d’històries, de llegendes i de sorpreses. Us proposem una sèrie de rutes, les més habituals, però això no vol dir que només hi hagi aquestes opcions. Potser us agradaria més fer algun altre tram, o potser voldríeu escurçar o allargar la sortida. En aquest cas, hi ha trams que es poden unir o dividir i fer una sortida de tot el dia. 

Places limitades. Les places s’otorgaran en ordre d’inscripció. Cal tenir en compte que aquesta és una activitat que requereix silenci i concentració per poder gaudir-la.

Rutes Curtes: entre 30 minuts i 2 hores

Rutes de durada mitja: entre 2 i 4 hores

Inscripcions trucant al 665 320 828 o enviant un mail a info@enblau.cat 

Organitza: Enblau, creadors d’aventures

Més informació:

Tipus activitat: caiac / piragua

Piragüisme a l’Ebre amb Enblau, creadors d’aventures

comparteix-ho