butlletí EbreActiu

CAT | ES


Mostra d’aparadors a l’Ametlla de Mar amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

Dies: del 11/02/2022 al 27/02/2022

Població: L’Ametlla de Mar

com arribar (ubicació aproximada)


El divendres 11 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, efemèride proclamada per l’Assemblea General de l’ONU per animar a organitzar activitats d’educació i sensibilització per a aconseguir una major participació i progrès de les dones i les nenes en la ciència. Des de 2016 s’organitza aquesta iniciactiv a tot l’Estat Espanyol promoguda per un grup de dones voluntàries lligades al món científic i de la divulgació.

Aquest any l’Ametlla de Mar, juntament amb l’empresa Plàncton, Divulgació i Serveis Marins s’han sumat per segona vegada a la iniciativa i juntament amb un total de 7 establiments participants se celebrarà el Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència de l’11 al 27 de febrer.

Durants aquests dies un total de 7 establiments participants guarniran els seus aparadors sobre dones astrònomes i cadascun d’ell ho farà amb una dona diferent.

A cada comerç s’hi podran trobar unes butlletes amb tots els establiments participants i entre totes les persones que portin tots els establiments segellats, se sortejarà un menú doble a les pròximes Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja de l’Ametlla de Mar. També entre tots els alumnes de l’escola que presentin la butlleta segellada, se sortejarà un llibre relacionat amb la ciència.

Descarrega la butlleta 

Més informació:

document relacionat

Tipus activitat: diversos

Mostra d’aparadors a l’Ametlla de Mar amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència

comparteix-ho