suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


La biodiversitat als oliverars del Montsià

Dia: 20/02/2022

Horari: 9 h

Població: Ulldecona

com arribar (ubicació aproximada)


Els oliverars del Montsià, territori únic per recuperar i protegir la biodiversitat. Descobreix quina fauna i flora podem trobar en els camps d’oliveres, visitant una de les finques del GEPEC-EdC a Ulldecona. 

Activitat gratuïta, organitzada per l’Associació Cultural Sant Jordi de l’Ampolla, i conduïda per Manolo Sànchez i el GEPEC-EdC. INSCRIPCIONS.

Llocs i hores de trobada: 

  • 8:00h a l’Ampolla. Plaça Gonzalez Isla: https://goo.gl/maps/EntAEm1fLGFmjaHt7
  • 8:45h a Ulldecona: aparcament Bonpreu: https://goo.gl/maps/pTUkubqUJaYRP51V6 
Des del lloc de trobada d’Ulldecona, anirem en vehicles particulars fins a la finca i punt de sortida. Porteu: aigua i esmorzar, roba còmoda, binocles (si en teniu).

Quan feu la inscripció a l’activitat, us comprometeu a seguir la normativa COVID-19 del moment, i les instruccions i recomanacions del monitor/guia. 

Quan feu la inscripció, poseu el nom i cognoms de totes les persones que hi assitireu. Rebreu un correu electrònic amb els detalls de la sortida (lloc de trobada, telèfon de contacte del guia, etc) el dijous anterior de l’activitat. No rebreu confirmació si feu la inscipció el divendres anterior a l’activitat , passades les 18:00h. 

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, en posarem en contacte. Per qualsevol dubte, podeu contactar a través del correu electrònic activitats@gepec.cat

Organitza: Associació Cultural Sant Jordi de l’Ampolla i GEPEC

Més informació:

Tipus activitat: activitat naturalística

La biodiversitat als oliverars del Montsià

comparteix-ho