Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES


Jornada ornitològica de camp, impartit per Juan Bernal Guerrero

Dies: del 30/05/2015 al 31/05/2015

Població: La Pobla de Massaluca

Impartit per Juan Bernal Guerrero, naturalista especialitzat en ornitologia, anellador científic expert, educador ambiental i assessor ornitològic.

L’objectiu serà conèixer el valor ornitològic de la zona i tractar aspectes de la serva rellevància com a clau d’interès dins de les rutes ornitològiques i com potenciar-ho.
Descobrireu aspectes de la biologia de les aus, així com informació bàsica per aprendre a reconèixer-les: també tindreu l’oportunitat de veure-les en mà i aprendre a reconèixer la morfologia d’aquestes i la seva adaptació al medi d’una manera directa.

Dissabte 30 de maig 

  • De 9 h a 13.30 h - Sessió d’anellament a la confluència del riu Matarranya i l’Ebre. Càmping Portmassaluca. 
  • De 16 h a 19 h – Sessió tècnica al món de les aus. Casal municipal de la Pobla de Massaluca. 
Diumenge 31 de maig
  • De 8 h a 13 h – Recorregut ornitològic guiat per la zona del Matarranya per conèixer la diversitat d’espècies que poden ser observades durant aquesta època de l’any. 
El curs inclou les despeses de dietes, transport i pernoctacions que es puguin derivar de la realització d’aquest per part dels assistents. 

Inscripcions i més informació del curs al telèfon 977 420 18 i a la web del Consell Comarcal de la Terra Alta www.terra-alta.cat  

Jornada ornitològica de camp, impartit per Juan Bernal Guerrero

Tipus activitat: birdwatching / ornitologia

Organitza: Consell Comarcal de la Terra Alta i Contrato del río Matarraña

Més informació: