Senda. Un món d´aventures i activitats al Matarranya al teu abast

CAT | ES

Dia Mundial de l’Activitat Física

Dia: 06/04/2018

Població: internacional

El lema d’aquest any és "+actius cada dia"

Per 9è any consecutiu Catalunya se suma a l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per celebrar el dia 6 d’abril, el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

L’acte central a Catalunya tindrà lloca Igualada el 6 d’abril, al costat de múltiples activitats programades arreu del territori català entre l’1 i el 30 d’abril. A la capital de l’Anoia, l’Ajuntament ha programat activitats pel 6 d’abril i pel cap de setmana del 7 i 8 d’abril, que esperen reunir més de 5.000 persones.

Amb el lema "+ actius cada dia", l’objectiu de la jornada és promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar, així com remarcar els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica sobre l’esfera emocional, tot acumulant 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents.

El Dia Mundial de l’Activitat Física es celebra des del 2002 a tot el món, i Catalunya hi participa des del 2010 gràcies a l’impuls del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) –desenvolupat pel Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport (SGE) en els darrers anys- a través de diverses iniciatives de promoció arreu del territori.

Dia Mundial de l’Activitat Física

Tipus activitat: commemoració

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/23/2021#) AND (caducitat>=#10/23/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())