Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Concert solidari #monsortirem

Dia: 04/12/2021

Horari: 17.30 h

Població: Les Cases d’Alcanar

Lloc: Passeig del Marjal

com arribar (ubicació aproximada)


Els artistes

Joan Rovira, l’artista ebrenc proposa el concepte de Festa-Autor, que combina la música festiva i la música més personal. Va ser l’"artista revelació" dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Després de la seva època de música de carrer, ha publicat dos discs. El 2020 va col·laborar amb la Marató dedicada al covid-19.

Miquel de Roig és un altre cantant ebrenc molt estimat al territori, conegut per oferir concerts en solitari amb un popurri de cançons populars, peces pròpies i adaptacions d’èxits contemporanis al català, per la qual cosa és definit com a «cantautot».

Pepet i Marieta no necessita presentació, és un grup format per músics de banda i banda del riu Sénia. Amb  cançons com «La via» o «La mani», escrites pel faldut cap del grup, Josep Bordes, el grup va anant agafant cada cop més fama. A l’estiu de 2014, treu  «Corre l’estiu», la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

Buhos és un grup català de rock festiu, amb influències del reggae i l’ska i en constant evolució musical, fundat a Calafell al Baix Penedès l’any 2005. És àmpliament conegut a tot el territori gràcies a la cançó Volcans i als èxits posteriors. Enguany Volcans serà una de les cançons que s’inclourà dins del disc de la Marató de Tv3.

Porto Bello és  un grup de música català d’estil pop-rock creat a Altafulla l’any 2017. El seu darrer disc, Llei Universal, publicat l’any 2021, està dedicat a tots aquells que estimen sense por i està sonant a totes les emissores del país.

Susana Ventura, coneguda artísticament amb el monònim de Suu, és una cantautora catalana que es va popularitzar en un primer moment a la xarxa social Instagram. L’any 2018 va llançar l’àlbum Natural, i va rebre el premi Enderrock a millor artista revelació.

ZeBRASS és una marching band de Vilanova i la Geltrú nascuda l’any 2012 que s’inspira en les bandes de carrer de New Orleans on les marching bands i la música acompanyen a la gent en tots els actes festius.


Organitza: Ajuntament d’Alcanar

Més informació:

Tipus activitat: activitat cultural

Concert solidari #monsortirem

comparteix-ho