Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

Cap de setmana del turisme

Dies: del 03/08/2019 al 04/08/2019

Població: Les Cases d´Alcanar

com arribar (ubicació aproximada)


Del 3 al 4 d’agost celebrem el Cap de Setmana del Turisme a les Cases d’Alcanar. Es duran a terme diverses activitats, algunes gratuïtes, per a totes les edats, no et quedis sense la teua! 

DISSABTE navegarem amb els tradicionals passejos pel litoral casenc en barca-golondrina turística, el Club Nàutic ens oferirà l’oportunitat de provar diverses embarcacions i participar en activitats nàutiques. Ens aproparem al patrimoni i el paisatge a través de visites guiades pel nucli antic d’Alcanar i pel litoral de les Cases d’Alcanar. Gaudirem de la segona Master Ciclo Indoor i de la Festa Summer Magic a càrrec dels Dj’s Toño i Michel Senior, ambdós al recinte portuari. 

DIUMENGE al matí podrem refrescar-nos amb la Festa aquàtica amb inflables i iniciar-nos al caiac amb “les teves primeres remades” a la platja Les Cases – Marjal, per la tarda, gaudirem de l’espectacle infantil “Tri-circus”. Es repeteixen les visites guiades pel nucli antic d’Alcanar i pel litoral de les Cases d’Alcanar. Per la nit Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ens oferiran el millor folklore ebrenc acompanyats de l’Agrupació Musical Canareva. Acabarem la nit observant les estrelles amb un planetari mòbil i un telescopi.

Programació

Cap de setmana del turisme

Tipus activitat: activitat aquàtica

Organitza: Alcanar Turisme

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/22/2021#) AND (caducitat>=#10/22/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())