Tuga Active Wear

CAT | ES

VI Premis Esportius Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre

Dia: 30/04/2019

Horari: 19 h

Població: Tortosa

Lloc: Plaça dels Dolors, a la vora la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre

Els guardons premien, d’una banda, la trajectòria dels esportistes ebrencs majors d’edat que han assolit, durant el 2018, el primer lloc en campionats de Catalunya, o pòdium en campionats d’Espanya i/o internacionals, juntament amb campions absoluts, en les diverses especialitats.

D’altra banda, es premiarà la trajectòria de tres forjadors/es de l’esport, persones que s’han distingit per una aportació llarga i continuada al món de l’esport de les comarques ebrenques.

Al mateix temps, es farà un reconeixement als clubs ebrencs que durant l’any 2018 han celebrat l’aniversari de la seva fundació: 2 clubs que van celebrar 75 anys, 4 clubs que van celebrar 50 anys i 9 que van celebrar 25 anys.

L’acte clourà amb un homenatge a dos persones vinculades a l’àmbit de l’esport i amb un impacte territorial i que malauradament ens han deixat recentment.

L’esdeveniment comptarà amb la presència del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, que presidirà l’acte, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny.

VI Premis Esportius Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre

Tipus activitat: diversos

Organitza: Secretaria General de l’Esport

Art Bikes, taller especialitzat en bikes. Sant Carles de la Ràpita

Comentaris