TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

VI Premis Esportius Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre

Dia: 30/04/2019

Horari: 19 h

Població: Tortosa

Lloc: Plaça dels Dolors, a la vora la seu de la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre

com arribar (ubicació aproximada)


Els guardons premien, d’una banda, la trajectòria dels esportistes ebrencs majors d’edat que han assolit, durant el 2018, el primer lloc en campionats de Catalunya, o pòdium en campionats d’Espanya i/o internacionals, juntament amb campions absoluts, en les diverses especialitats.

D’altra banda, es premiarà la trajectòria de tres forjadors/es de l’esport, persones que s’han distingit per una aportació llarga i continuada al món de l’esport de les comarques ebrenques.

Al mateix temps, es farà un reconeixement als clubs ebrencs que durant l’any 2018 han celebrat l’aniversari de la seva fundació: 2 clubs que van celebrar 75 anys, 4 clubs que van celebrar 50 anys i 9 que van celebrar 25 anys.

L’acte clourà amb un homenatge a dos persones vinculades a l’àmbit de l’esport i amb un impacte territorial i que malauradament ens han deixat recentment.

L’esdeveniment comptarà amb la presència del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, que presidirà l’acte, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé i la representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny.

VI Premis Esportius Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre

Tipus activitat: diversos

Organitza: Secretaria General de l’Esport

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/22/2020#) AND (caducitat>=#9/22/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())__