DeltaBirding Festival 2018. Del 21 al 23 de setembre
Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

El servei de càtering, una opció interessant per als esdeveniments esportius

Aspectes com una correcta manipulació dels aliments o possibles intoleràncies alimentàries dels participants, fan que contractar una empresa de servei de càtering sigui una opció a valorar

El servei de càtering, una opció interessant per als esdeveniments esportius | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa


Al llarg de l'any s'organitzen molts d'esdeveniments esportius que apleguen centenars de participants i que requereixen moltes hores de planificació i organització perquè l'activitat esdevingui un èxit.

Alguns d'aquests esdeveniments es converteixen en jornades completes, com en el cas de les curses per muntanya, de btt, triatlons, etc. on entre les tasques de l'organització també s'hi troba la de planificar els avituallaments i els àpats per als esportistes. Molts cops, voluntaris de la mateixa organització són els encarregats d'aquesta tasca, però diversos aspectes a tenir en compte, com una correcta manipulació dels aliments o possibles intoleràncies alimentàries dels participants, fan que contractar una empresa de servei de càtering sigui una opció a valorar.

Recórrer a un servei professional és una garantia per als promotors de l'esdeveniment. Càtering Geno's és una empresa familiar amb molts anys d'experiència en el sector de la restauració que ofereix un servei integral perquè els promotors de l'esdeveniment no s'hagin de preocupar de res. La cuina de Geno's aposta per la cuina tradicional, elaborada amb productes de proximitat, de l'horta i de la mar de l'Ebre, una cuina casolana amb tocs innovadors i amb menús personalitzats per a vegetarians o persones amb algun tipus d'intolerància.

Genoveva Fornós dirigeix un equip propi de cuina, sala, protocol i decoració, preparat per oferir un servei complet tant en grans esdeveniments, en qualsevol tipus d'acte social o celebracions familiars.El servei de càtering, una opció interessant per als esdeveniments esportius | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa Més informació:

CÀTERING GENO'S
Genoveva Fornós
Els Muntells (Delta de l'Ebre)
Facebook
Tel. 692 53 12 79