Top-Class Nàutics & Camper. La teva tenda de nàutica i caravanning
Delting Park - La Ràpita, Delta de l´Ebre

RESTAURANT LA MORENA

La Pobla de Benifassà

RESTAURANT LA MORENA | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activaSergi i Pilar reobren el restaurant LA MORENA a la Pobla de Benifassà, recuperant el carisma i mantenint l'essència que l'antic propietari, el sr. Domingo i la seua família, li van imprimir durant més de 40 anys, fent de La Morena un dels establiments de referència de la Tinença.

Un restaurant ideal per a degustar la millor carn a la brasa i els plats tradicionals de la comarca. La qualitat, el bon preu i un atent servei, al que cal sumar l'originalitat dels plats, sorprèn gratament als qui visiten La Morena.

Els plats típics de la zona són, entre altres, el recapte i les costelles de xai amb patates, sense deixar de costat les postres tradicionals com la quallada, els carquinyolis, la mel, les ametlles o els crespells.

La Tinença de Benifassà forma part del gran massís dels ports del Beseit que comparteixen Aragó, Catalunya i la Comunitat Valenciana. En aquest massís conflueixen geogràficament els sistemes muntanyencs de la cadena costaner catalana i el sistema ibèric, donant com a resultat un conjunt de serres abruptes que van des dels 400 fins als 1300 metres d'altitud. Va ser declarada parc natural pel Govern valencià el 19 de maig de 2006.RESTAURANT LA MORENARESTAURANT LA MORENARESTAURANT LA MORENARESTAURANT LA MORENARESTAURANT LA MORENARESTAURANT LA MORENARESTAURANT LA MORENARESTAURANT LA MORENARESTAURANT LA MORENARESTAURANT LA MORENA