Turisport Amposta. Venda, reparació i lloguer de bicicletes
Sea Fish Charter -  L´Ametlla de Mar

Catsud - Ecoturisme, senderisme i activitats a la natura

Empresa especialitzada en oferir itineraris guiats de senderisme interpretatiu. Activitats a la carta i a mida per a grups, amb un ampli catàleg de propostes on escollir.


Catsud som una empresa especialitzada en oferir itineraris guiats de senderisme interpretatiu. La primera sortida la vam fer l'any 2001.

Des de llavors hem continuat donant a conèixer el ric patrimoni natural, cultural i paisatgístic del nostre territori mitjançant l'excursionisme i l'ecoturisme. A més ens dediquem a altres activitats a la natura com l'astronomia, l'educació ambiental, l'enoturisme i l'oleoturisme.

Tenim un calendari d'activitats programades pels caps de setmana, festius i vacances.

Organitzem activitats a la carta i a mida per a grups. Disposem d'un ampli catàleg de propostes on escollir.

Ens trobareu principalment al sud de Catalunya, però també a altres espais naturals i comarques catalanes. A més fem sortides a terres properes, com Terol i Castelló. I a l'illa de Menorca. Ens hi acompanyeu?

Animeu-vos a participar, a gaudir del contacte amb la natura i a descobrir nous indrets (o a redescobrir-los)!


Catsud - Ecoturisme, senderisme i activitats a la naturaCatsud - Ecoturisme, senderisme i activitats a la naturaCatsud - Ecoturisme, senderisme i activitats a la naturaCatsud - Ecoturisme, senderisme i activitats a la naturaCatsud - Ecoturisme, senderisme i activitats a la naturaCatsud - Ecoturisme, senderisme i activitats a la natura