Hostal - Restaurant Pous de la Neu. Parc Natural dels Ports
II Fira Actiu Natura. Móra la Nova, 3 i 4 de març 2018

CÀMPING TERRA ALTA
Bot

El Càmping Terra Alta porta, des del 2012, oferint un tracte familiar amb totes les instal·lacions perquè pogueu gaudir de la vostra estada amb caravana, tenda, autocaravana o els nostres moderns bungalows.

 CÀMPING TERRA ALTA<br>Bot | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa


Les parcel·les: El Càmping Terra Alta està distribuit en terrasses amb vistes a l'Agulla de Bot i en parcel·les d'aproximadament 100 m2. Cada terrassa disposa d'una font d'aigua potable.

Els bungalows, mobil-home i cabanes de fusta: Deixat seduir per la tranquil·litat d'aquestes terres a la terrassa més alta del Càmping Terra Alta on se situen els bungalous. A la vall del riu Canaletes hi trobareu un paisatge agrícola i forestal amb formacions de conglomerats de fons que ompliran els vostres sentits.Regaleu-vos una ampolla de vi i una estona de relax veient com s'apaga el dia des de les terrasses dels bungalous. O compartiu vespres i sopars animats amb la família i amics.

El restaurant-bar Les Olles: La gastronomia és un dels factors que permet acabar d'entendre un territori. En el nostre bar-restaurant pretenem oferir-vos productes de temporada; diverses carns a la brasa, com ara de corder, o botifarres i llonganisses elaborades de la zona; els embotits i formatges són una delícia, així com els dolços de la zona. Evidentment, ho acompanyarem tot amb oli d'oliva verge extra de la DOP Terra Alta i ho regarem amb vi DO Terra Alta. També volem oferir-vos una carta de tapes per poder fer un vermut, dominical o no; una petita varietat de torrades, potser quan arribeu al Càmping Terra Alta us ve de gust oblidar-vos de fer el sopar i menjar tranquil·lament al nostre bar-restaurant; òbviament, si voleu anar a fer la Via Verda i necessiteu un entrepà, no dubteu en que us el prepararem la mar de bo! El bar del Càmping Terra Alta disposa d'una televisió per poder veure el futbol. El bar-restaurant climatitzat compta amb terrassa, televisió i llar de foc, i es situa davant de la piscina i zona d'esbarjo.

Altres instal·lacions del Càmping Terra Alta

  • Saló Social
  • Piscina 
  • Lloguer de bicicletes Terra Alta 
  • Autotaller de bicicletes 
  • Zona d'esbarjo 
  • Zona de serveis 
  • Àrea d'autocaravanes 
  • Autoservei 
  • Neteja gossos i bicis


CÀMPING TERRA ALTA<br>BotCÀMPING TERRA ALTA<br>BotCÀMPING TERRA ALTA<br>BotCÀMPING TERRA ALTA<br>BotCÀMPING TERRA ALTA<br>Bot