Trip & Feel, experiències marineres al port de Peníscola
IV Circuit curses populars Benicarló 2017/2018

Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre - Alcanar, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla, Sant Carles de la Ràpita

Dies: del 10/02/2017 al 05/03/2017

Població: L´Ametlla de Mar

Els quatre municipis mariners s’uneixen un any més per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista la galera, producte local i de qualitat típic de la mar de l’Ebre.  

Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d’altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió. La seva carn és fina i gustosa, la qual cosa en facilita la seva preparació. 

Del 10 de febrer al 5 de març veniu a degustar la galera a Terres de l’Ebre!-

Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre - Alcanar, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla, Sant Carles de la Ràpita

Tipus activitat: jornades gastronòmiques


Previsió del temps per als propers 4 dies a   L´Ametlla de Mar: